Kristal 1

Kristal 2
16/11/2017
Horizon
16/11/2017

Kristal 1


Godine banimi dhe sherbimi 5 kate me nencati dhe 1 kate podrum ku kati i kater eshte dubleks

Ky objekt 7 kate me cati dhe parkimi nentokesor ndodhet ne Komunen Selite , Rr.Zallit Tirane. Me nje siperfaqe totale ndertimi prej 7200 m2 objekti ndodhet ne nje nga zonat me te preferuara e te banuar te Tiranes. Objekti ndodhet mjaft afer me qendren, sidomos me perfundimin e unazes se madhe. Nje objekt i ndertuar me materjale cilesore dhe detaje te rendesishme si:
  • Sistem kapot fasada e jashme
  • Dritare e vetrata duralumini ,dopio xham
  • Grila
  • Shtrimi i tubave per ngrohjen ne cdo aparatment
  • Pllaka italiane
  • Materiale hidaulike dhe elektrike shume cilesore, hidrosanitare inkaso
  • Ashensor bashkohore
  • Rruge te asfaltuara e te ndricuara si dhe te gjelberuara rreth e qark objektit deri tek rruga kryesore.