Kristal 2

Residence Banimi
11/07/2019
Kristal 1
16/11/2017

Kristal 2


Godine banimi dhe sherbimi 5 kate me cati dhe 1 kate podrum

Ky objekt me 6 kate me cati dhe parkimi nentokesor ndodhet ne Komunen Selite , Rr.Zallit Tirane. Me nje siperfaqe totale ndertimi prej 1700 m2, objekti ndodhet ne nje nga zonat me te preferuara e te banuar te Tiranes. Objekti ndodhet mjaft afer me qendren, sidomos me perfundimin e unazes se madhe. Nje objekt i ndertuar me materjale cilesore dhe detaje te rendesishme si:
  • Sistem kapot fasada e jashme
  • Dritare e vetrata duralumini ,dopio xham
  • Shtrimi i tubave per ngrohjen ne cdo aparatment
  • Pllaka italiane
  • Materiale hidaulike dhe elektrike shume cilesore, hidrosanitare inkaso
  • Ashensor bashkohore
  • Rruge te asfaltuara e te ndricuara si dhe te gjelberuara rreth e qark objektit deri tek rruga kryesore.