Apartament 1+1 1F
27/10/2017
Kompleksi Veneto
30/04/2014
Olea Residence

Pronat e Halisof Shpk


Tipet e Vilave dhe Apartamenteve Olea Residence

Layer-19
ODOR
2
UNUS
3
GEMINA
4
AURA
5
ELYSIAN
6
HORIZON

Halisof sh.p.k. me eksperience dhe profesionalizem 20 vjecar, nderton nje kryeveper te frymezuar nga bukuria e natyres se Drymades , nje nga destinacionet me te bukura ne Europe. Ne bashkepunim me Penta System ofrojne cilësi të lartë ndërtimi, me teknologji të avancuar dhe arkitekturen me moderne, perkujdesur ne cdo detaj.

Olea Residence, me Zhvillues z. Artan Dumi dhe znj.Mirela Papuli dhe shoqerine e zbatimit te punimeve Halisof sh.p.k. sjellin per ju 92 vila dhe 18 apartamente modern me pamje te mrekullueshme nga deti Jon.

Projekti do te shtrihet ne nje siperfaqe prej 31800m2 truall:

Parimi themelor i projektit është përshtatja në teren duke u respektuar konteksti e topografia natyrale dhe shfrytëzimi maksimal i detit. Duke krijuar një zonë të gjelbër banimi buzë detit, projekti do të ketë njërat prej rezidencave më ekskluzive që ka për të ofruar jugu i Shqipërisë. Inspirimi për arkitekturën lindi nga vetë peizazhi e mjedisi, me qëllim të theksimit të pamjes së pafundur të detit në secilën vilë. Organizimi i vilave me gjelbërim të bollshëm midis tyre do të rezultojë në krijimin e një ambienti dhe komuniteti natyral e njerëzor, gjë që do ta ndikojë kualitetin e kohës së pushimit të rezidentëve.
Vilat reflektojnë vija të drejta të vendosura e të pastra të arkitekturës moderne, me finesë në stil e dizajn të hapësirave të jashtme dhe të brendshme. Përdorimi I majftueshëm i materialeve natyrore, tradicionale dhe vendore, e përmbush arkitekturën e vilave duke u përzier me ngjyrat natyrale dhe elementet e regjionit.

Interior