Residence Banimi

OLEA RESIDENCE
11/03/2021
Kristal 2
16/11/2017

Residence Banimi

 


Kompleks Banimi 3 Kat me 1 dhe 2 Kat Parkimi Nentoke

Nje nga Komplekset me moderne qe po ndertohet ne nje nga zonat me te mira te qytetit te Tiranes prane qendres tregtare TEG. Me nje siperfaqje totale ndertimi prej 9200 m2 dhe arkitekture bashkekohore , Apartamenteve te ndryshme 1+1, 2+1 dhe 3+1 me nje organizim te miremenduar ku te gjithe klientet do te gjejne veteveten. Disa nga apartamentet kane dhe kopeshtin e tyre privat dhe disa te tjere me nje verande te madhe qe te mundeson nje pamje te bukur te zones.

Ndertim me materiale cilesore :

• Sistem kapot ne fasaden e jashme
• Dritare e vetrata HMD ,dopio xham
• Shtrimi i tubave per ngrohjen ne cdo aparatment
• Pllaka cilesore
• Materiale hidaulike dhe elektrike shume cilesore
• Ashensor bashkohore
• Rruge te asfaltuara e te ndricuara si dhe te gjelberuara rreth e qark objektit deri tek rruga kryesore.