KONTAKT

Na kontaktoni

Dëshironi të mësoni më shumë detaje rreth një projekti ose të flisni për të punuar së bashku? Plotësoni formularin e mëposhtëm dhe ne do t’ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur.

Adresa

Rr.Hamdi Gurunja, Liqeni i thate, Sauk,
Tirana, Albania

Kontakte

[email protected]
0692095550