Apartament 1+1 1F
27/10/2017

Godine banimi dhe sherbimi 3 kate me nencati dhe 1-2 kate podrum

"Kompleksi Veneto" ka nisur ndertimin ne vitin 2014 ne zonen e Liqenit te Thate, Komuna Farke, Tirane. Godinat e banimit jane frymezuar nga stili venecian me cilesi dhe ngjyra qe ndodhet ne Veneto ne Itali. Ky kompleks ka nje siperfaqe ndertimit totale 7500 m2 e cila perfshin 5 godina me emertimet D,F,G,L,E. Godinat e banimit dhe sherbimit jane me 5 kate me nencati dhe parkim.
Objekti perfshin:
  • Sistem kapot fasada e jashme
  • Dritare e vetrata duralumini ,dopio xham
  • Grila persiane
  • Shtrimi i tubave per ngrohjen ne cdo aparatment
  • Pllaka italiane
  • Materiale hidaulike dhe elektrike shume cilesore
  • Ashensor bashkohore
  • Rruge te asfaltuara e te ndricuara si dhe te gjelberuara rreth e qark objektit deri tek rruga kryesore.
Plani

Gjate punimeve