MAUREA

Projekti më i ri I HALISOF SHPK, Maurea Resort and Rezidence, Dhërmi, projekt i cili e merr emrin frymëzuar nga guaskat Maurea, aq të vecant në formë dhe në harmoni me ngjyrat e tokës, është një projekt i cili pritet të nisë zhvillimin në 2023. Së shpejti do bëhet prezantimi i projektit. Na ndiqni! COMING SOON…