PALLATET KRISTAL

Pallatet e emërtuara Kristal 1 dhe Kristal 2, ndëtimi I të cilave nisi përkatësisht në vitin 2015 dhe 2016, ndodhen në zonën e Selitës, të aksesueshme pranë Unazës së Madhe, duke ju ofruar rezidentëve të saj lehtësi qarkullimi në të gjitha zonat strategjike të qytetit. Me një stil të thjehtë duke i vënë theksin planimetrive me një organizim sa më funksional dhe ndriçim natyral maksimal, pallatet Kristal 1 dhe Kristal 2 të cilat ofrojnë përkatësisht 7 dhe 6 kate banimi, 1 kat njësi shërbimi dhe 1 kat parkim nëntokësor janë një shembull i ndërtimit të thjeshtë e të pastër si kristal.