PROJEKTET

MAUREA

Projekti më i ri I HALISOF SHPK, Maurea Resort and Rezidence, Dhërmi, projekt i cili e merr emrin frymëzuar nga guaskat Maurea, aq të vecant në formë dhe në harmoni me ngjyrat e tokës,

JON

JON Residence është një tjetër projekt i mrekullueshëm i kompanisë sonë i cili pritet te fillojë së shpejti.

REZIDENCA QUATTRO CASTELLA

Rezidenca esatte projektuar duke i kushtuar një kujdes te vecantë detajeve dhe funksionalitetin. Çdo njësi banimi do të projektohet për të ofruar hapësira banimi, komode dhe moderne, me një fokus të veçantë në ndarjen e hapësirës dhe optimizimin e dritës natyrale.

VILA RIKO

Vila është e projektuar për të ofruar një mjedis luksoz dhe i këndshëm. Hapësirat e brendshme janë të gJëra dhe të ndriçuara, me dritare të mëdha që ofrojnë pamje panoramike të kodrave përreth. Përdorimi i drurit si materiali kryesor krijon një atmosferë mikpritëse dhe harmonike që shkon në përputhje të plotë me mjedisin natyror të rrethuar.

KAPANONI HALISOF

Kapanoni HALISOF me një kat kapanon industrial dhe kati II zyra, i ndodhur në autostraden Tiranë-Durrës, në zonën e quajtur Sallmone, pritet të përfundojë në Nëntor të 2023.

OLEA RESIDENCE

Projekti më madhor i kompanisë HALISOF SHPK, përfunduar në vitin 2022, Olea Residence Drymades, Dhërmi është një nga destinacionet dhe projektet më ekskluzive të bregdetit Jon.

SOFIA RESIDENCE

Rezidenca Sofia ka nisur ndërtimin në vitin 2019, në një nga sipërfaqet që ka marrë zhvillim urban më të madh në vitet e fundit duke u kthyer brenda një kohe të shkurtër në një nga zonat më të kërkuara për sa i përket investimit.

PALLATET KRISTAL

Pallatet e emërtuara Kristal 1 dhe Kristal 2, ndëtimi I të cilave nisi përkatësisht në vitin 2015 dhe 2016, ndodhen në zonën e Selitës, të aksesueshme pranë Unazës së Madhe.

REZIDENCA VENETO

Frymëzuar nga ndërtesat rezidenciale të Venetos së Italisë, Rezidenca Veneto nisi
ndërtimin në vitin 2014 në një nga zonat më të lakmuara të Tiranës