REZIDENCA VENETO

Frymëzuar nga ndërtesat rezidenciale të Venetos së Italisë, Rezidenca Veneto nisi ndërtimin në vitin 2014 në një nga zonat më të lakmuara të Tiranës duke ofruar një pamje relaksuese të Liqenit të Thatë mes gjelbërimit dhe natyrës së qetë. Me nje sipërfaqe totale ndertimit prej 7500 m2 kjo rezidencë është e përbërë nga 5 godina me nga 5 kate banim dhe 1 kat njësi parkimi dhe shërbimi.