QUATRO CASTELLA

Rezidenca esatte projektuar duke i kushtuar një kujdes te vecantë detajeve dhe funksionalitetin. Çdo njësi banimi do të projektohet për të ofruar hapësira banimi, komode dhe moderne, me një fokus të veçantë në ndarjen e hapësirës dhe optimizimin e dritës natyrale.Ne do të përdorim materiale të cilësisë së lartë për të siguruar qendrueshmërinë dhe elegancën e strukturave.

Pishina do të jetë një pikë thelbësore e rezidencës, duke ofruar një vend ideal për relaks dhe kënaqësi.