VILA RIKO

Vila është e projektuar për të ofruar një mjedis luksoz dhe i këndshëm. Hapësirat e brendshme janë të gJëra dhe të ndriçuara, me dritare të mëdha që ofrojnë pamje panoramike të kodrave përreth. Përdorimi i drurit si materiali kryesor krijon një atmosferë mikpritëse dhe harmonike që shkon në përputhje të plotë me mjedisin natyror të rrethuar.

Një nga tiparet dalluese të kësaj vile është prania e një pishine, që shton një vlerë luksi dhe relaksi në të gjithë pronën. Vila është e pajisur me të gjitha kushtet moderne, përfshirë sisteme të efektshme të ngrohjes dhe ftohjes, sisteme të avancuara të sigurisë dhe teknologji të automatizuar për kontrollin Smart të saj. Çdo detaj është përzjedhur me kujdes për të siguruar komfortin maksimal dhe cilësinë e jetës.