PERSE NE?


Me nje staf profesionistesh dhe nje eksperience dhe drejtim europian, shoqeria jone eshte gjithmone e fokusuar ne realizimin e punimeve te cilat rrezatojne gjithe vlerat e kompanise sone.

30+

Punonjes

4+

Komplekse

Shoqeria e ndertimit Halisof shpk eshte themeluar ne Shqiperi, ne vitin 2011 nga z. Klaudio Riko, pas 20 vite eksperience ne Itali. Halisof shpk nderton zhvillon, menaxhon dhe shet asete te paluajtshme.

NA KONTAKTONI PER INFORMACIONE TE METEJSHME

    Emri juaj:
    Telefon:
    Adresa juaj:
    Subjekti:
    Mesazhi*